Φ  Ι  Λ  Α  Δ  Ε  Λ  Φ  Ε  Ι  Α            -             Μ  Ι  Κ  Ρ  Ο  Λ  Ι  Μ  Α  Ν  Ο

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ (Μ.Κ.Ο.)

Ευχαριστούμε θερμά κάθε έναν που ανταποκρίθηκε στην έκκλησή μας για στήριξη. Πραγματικά ο Κύριος μας ευλόγησε μέσα από σας, αισθανθήκαμε την παρουσία και την αγάπη Του. Ευχόμαστε να σας ανταποδώσει άφθονα.

Η παρουσία του Κυρίου μαζί σας.

Η  Εταιρεία Υποστήριξης Παιδιών σε Ανάγκη «Φιλαδέλφεια – Μικρολίμανο»,  είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία (ΜΚΟ), που συστήθηκε το 2013 με σκοπό τη διάσωση παιδιών από τραγικές συνθήκες διαβίωσης και την ανατροφή τους σε  αποϊδρυματοποιημένο, οικογενειακό περιβάλλον. Από το 2017 φιλοξενούμε τρία (3) παιδιά στη Στέγη μας, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Προσφέρουμε εξατομικευμένη φροντίδα, επενδύουμε στα ταλέντα τους και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να καλύψουμε σφαιρικά τις ανάγκες τους, φυσικές και πνευματικές.

 

Τα παιδιά μας αγαπάνε τη μουσική, αγαπάνε και τη μπάλα. Ζωγραφίζουν και μαγειρεύουν και κάνουν όνειρα να γίνουν σεφ σε μεγάλες κουζίνες. Παίζουν και πονάνε, θυμώνουν και γελάνε, εύχονται και παλεύουν για ένα φωτεινό αύριο. Κοντά τους είναι η μητέρα του σπιτιού , γυναίκα γλυκιά και συγχρόνως δυναμική που μαγειρεύει, συνοδεύει, διδάσκει, συμβουλεύει, γελάει και κλαίει μαζί τους. Σκοπός μας είναι να γίνουν ολοκληρωμένοι, ευτυχισμένοι ενήλικες, ικανοί να χτίσουν μια όμορφη ζωή, δίνοντας και παίρνοντας αγάπη.

 

Οι πόροι μας προέρχονται από ιδιώτες χορηγούς που πιστεύουν στο έργο μας και στέκονται στο πλευρό μας. Δεν είμαστε μεγάλη δομή, ούτε γνωστή, τα παιδιά μας όμως κάνουν μεγάλο αγώνα να αφήσουν πίσω το σκοτεινό παρελθόν και να κατακτήσουν ένα όμορφο μέλλον. Θα είμαστε ευγνώμονες αν τα στηρίξετε  σε αυτό το ταξίδι.

 

 

Με εκτίμηση,

 

 η συνδιαχειρίστρια,

 Ζωή Γαντέ

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Email: gantezoe@gmail.com

Tηλ. 2109827406

 

Για δωρεές με τραπεζικό έμβασμα, Paypal ή πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ακολουθήστε το link:

www.philadelphia.org.gr